Samtykke

Når du opretter en brugerkonto og benytter Applikationen vil Astellas behandle de personoplysninger du afgiver: om væskeindtag, vandladning, om du er i medicinsk behandling, og dine profiloplysninger. Vi anbringer kun strengt nødvendige cookies. Formålet er at kunne levere Applikationen og sikre at den fungerer tilfredsstillende, til drift og vedligehold af computersystemerne bag Applikationen, samt at kommunikere med dig vedrørende Applikationen. Desuden indgår dine data i statistik (aggregeret) vedrørende Applikationens anvendelse, herunder til at markedsføre Applikationen.

For yderligere information om, hvordan Astellas behandler dine personoplysninger, herunder dine rettigheder, se Applikationens privatlivspolitik.

Det er frivilligt om du vil give dit samtykke. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage, kan du til enhver tid slette din Applikation fra dine mobile enheder, samt give os besked om at du ønsker at slette din brugerprofil ved at skrive til os på e-mail til kontakt.dk@astellas.com.